SE FLYTEN MELLOM PCKASSE OG WEBSHOP

På dette nivået kan man ikke selge på nett, men har mulighet for å annonsere produkt og varesortiment uten ekstra kostnader. 
Nivået er gratis og perfekt for startups som vil gjøre seg kjent med løsningen før man oppgraderer til høyere nivå, eller for bedrifter som kun ønsker å annonsere sortiment for å trekke kunder til fysisk utsalgssted!

Tidligere har brukere av PCKasse kjøpt slike løsninger eksternt eller selv tatt bilder av produkter for å promotere direkte i sosiale medier. 
Ved å starte på dette nivået gis man nå muligheten til å reklamere fra egen nettside – som igjen gir sluttkunder informasjon om hvilke varer som selges i nettopp din butikk. 

På dette nivået er design låst og man har ingen redigeringsmuligheter.

 

Finn passende nivå.

Fra nivå 1 til 3 er designet låst og består av en enkel katalogside med vertikal meny som tar utgangspunkt i dine varegrupper i PCKasse. 

Ved å oppgradere til nivå 4 får du hjelp av designer til å sette opp egen landingsside med dine bilder, bannere, salgskampanjer og tekst. 
Fonter og farger etter ønske og egen "om oss" -side.  Har du erfaring fra webshop tidligere er det også mulig å bygge egen nettbutikk på får plattform med verktøy som Flatsome Studio og UX Builder. Dette nivået supporteres ikke. 

Hvordan fungerer det

  • Opprett webshop fra admin i PCKasse og følg instruksjonene fra kassen. Første nivå er gratis for deg som ønsker å se flyten mellom PCKasse og nettbutikken!
  • Gå til WP-admin, klikk på konto og velg abonnementet som passer for deg.
  • Klargjør vareliste i PCKasse med tekst, bilder og annet innhold du vil ha presentert i nettbutikken. 
  • Huk av for "synlig på nett" på varekortet og varer sendes direkte til nettbutikken. 
  • Pek om til ditt domene når "alt" er klart.
  • Du er i gang! 

Populære nivåer

Fra nivå 3 får du en enkel men fullverdig nettbutikk til en rimelig sum. En fin start for deg som er helt ny på nett!